Kurs nemačkog jezika

15,000 RSD/MESEČNO 5,900 RSD/MESEČNO
Kurs nemačkog jezika

Nauči najrasprostranjeniji jezik Evrope

Upiši kurs nemačkog jezika – ceo nivo za 3 meseca

Iskoristi 55-60% popusta do 20.11.2020.

Svi znaju engleski, to više nije nikakva posebna mudrost. Ali, ako znaš još neki jezik, i to baš nemački, drastično ćeš odskočiti od drugih. Automatski ćeš postati ozbiljan i kvalitetan kandidat za dobijanje posla ili dalje usavršavanje. Kod nas i u inostranstvu.

Zato smo za tebe kreirali poseban kurs nemačkog jezika, kako bismo, za što kraće vreme, zajedno došli do vidljivih rezultata. Bez obzira da li ti treba nemački za početnike ili već poseduješ izvesno predznanje.

Želimo da ti učenje nemačkog jezika bude uspešno i da pucaš od samopouzdanja u svoje znanje

Kurs nemačkog baziran je na sistemu učenja u školi.

Bilo da hoćeš da upišeš nemački A1 ili neke više nivoe, učenje nemačkog je osmišljeno tako da se oslanjaš na sopstveno znanje i to kroz aktivno učestvovanje u komunikaciji. Takav pristup omogućiće ti da brzo napreduješ i kada budeš u prilici da koristiš nemački – videćeš da znaš i više nego što misliš.

U nastavi se koriste udžbenici najistaknutijih svetskih izdavača, dok je rad upotpunjen brojnim vežbama. Za postizanje maksimalnih rezultata, naši profesori posebno osmišljavaju svaki čas na kojem se obrađuje neka od tema iz konkretnih svakodnevnih situacija.

Završi obuku, zgrabi posao

Posebna pogodnost koju ti pruža škola nemačkog jezika Click and Speak jeste što posle završenog kursa možeš da postaneš deo zajednice polaznika koja je pronašla posao uz našu pomoć.

Naime, škola je razvila saradnju sa velikim brojem domaćih i inostranih kompanija, koje posluju u Srbiji. One za potrebe date pozicije kontaktiraju školu, koja im preporučuje kandidate sa znanjem nemačkog ili organizuje specijalističku obuku iz IT, internet marketinga, menadžmenta, administracije, finansija (ako je to zahtev radnog mesta).

Takođe, imamo saradnju i sa HR agencijama i kompanijma u Nemačkoj, pa kad im se ukaže prilika za kandidatom odgovarajuće struke, obaveštavaju HR sektor naše kompanije, kako bi im izdvojili kandidate sa dobrim znanjem nemačkog jezika.

Za sve informacije o konceptu “Završi obuku, zgrabi posao” obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4069-125.

Kurs nemackog jezikaKurs nemačkog jezika – osnovne informacije

 • Tip nastave – tradicionalno, u školi
 • Trajanje kursa – 3 meseca / nivo
 • Tempo rada – 2x nedeljno po 90 min ili 1x nedeljno po 180 min
 • Termini nastave – poslepodnevni i večernji (radnim danima i vikendom)
 • Nastavu izvode diplomirani filolozi sa preko 10 godina radnog iskustva
 • Ulazno testiranje prilikom upisa
 • Obezbeđen sertifikat nakon završnog testiranja
 • Start nastave – oko 23. novembra 2020.

Ako se odlučiš da naučiš CEO JEDAN NIVO nemačkog jezika za 3 meseca – značajno ćeš uštedeti

Iskoristi novembarski upisni rok. Dajemo 55-60% popusta na punu cenu kursa nemačkog jezika do 20.11.2020..

Cenovnik

Nivo Puna cena Popust Promo cena za nezaposlene i studente Promo cena za zaposlene Rok za prijavu Sertifikat
A1 ili A2 15.000 dinara/mesečno 55-60% 5.900 dinara/mesečno 6.500 dinara/mesečno 20.11.2020.
B1 ili B2 16.600 dinara/mesečno 55-60% 6.500 dinara/mesečno 7.400 dinara/mesečno 20.11.2020.

Rezervacija mesta iznosi 3.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Taj novac se uračunava u cenu kursa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Uplatu rezervacije, kao i samog kursa, možeš izvršiti na više načina:

 • Lično, u prostorijama škole u Beogradu, ulica Lomina 48/1
 • Lično, u prostorijama škole u Novom Sadu, ulica Pavla Papa 1
 • Uplatom preko dinarskog ili deviznog računa – u pošti, banci, putem mobilnog (m-banking) ili elektronskog bankarstva (e-banking)
 • Čekovima na 3-6 rata, u dogovoru sa koordinatorom škole.

Sve što je potrebno da uradiš jeste da nas pozoveš na 011/40-82-117069/671-084 (možeš i preko Vibera) ili se prijaviš putem mejla info@ucenjejezika.com.

Karakteristike

 • Trajanje 3 meseca
 • Nivo A1 - C2
 • Jezik Opšti nemački
 • Testiranje Da
Nije unet sadržaj.
Sandra Stanković
Sandra Stanković je vrsni poznavalac nemačkog jezika, koga je nakon studija na Filološkom fakultetu u Beogradu, odmah počela aktivno da koristi kroz pozicije u poznatim kompanijama (SBB, Alvoko, Design Club...), gde se tražilo odlično znanje nemačkog jezika. Danas je Sandra svakodnevno uključena u edukaciju ljudi kojima je potrebno da nemački nauče brzo, bilo za privatne, bilo za poslovne potrebe.
15,000 RSD/MESEČNO 5,900 RSD/MESEČNO