Kurs poljskog za posao

14,000 RSD 6,900 RSD
Kurs poljskog za posao

Kurs poljskog za posao –

jer ti Poljska pruža odlične prilike za zaposlenje

Poljska je zemlja koja je rapidno napredovala od kada se 2004. godine priključila EU. Nekada je nakorišćenija poljska reč bila „Nie ma“,  a sada se bogastvo očituje svuda.

Ovde imaš šta da vidiš, odlično pojedeš i popiješ, ali važnije od svega, u Poljskoj možeš da nađeš dobar posao i uspešno izgradiš svoju internacionalnu karijeru.

Evo par zanimljivih podataka, čisto da se uveriš da Poljska nije „ćorak“:

 • Poljska je jedan od najvećih autsorsing centara za zapadne zemlje, te puno poznatih ino kompanija ima predstavništva ovde.
 • Jedna je od 25 najrazvijenijih zemalja sveta i 8. najbolja zemlja za rad za žene.
 • Vrlo je popularna destinacija za život i rad stranaca – po izveštaju HSBC Expat za 2019. godinu, nalazi se na 13. mestu na listi najboljih mesta za preseljenje.
 • Ovde možeš da zaradiš najmanje duplo više nego u Srbiji. Minimalna zarada po satu je oko 3 evra, dok je u Srbiji oko 1,5 evra. A prosečne mesečne zarade se kreću oko 1000 evra.
 • Troškovi života u Poljskoj značajno su niži nego u Nemačkoj, Francuskoj, Švajcarskoj… pa je samim tim mnogo manji početni kapital koji treba da uložiš u preseljenje.
 • Poljska nudi širok izbor slobodnih radnih mesta, za radnike svih profila. I takav trend će se nastaviti. Prognozira se da će do 2025. godine poljskom tržištu rada nedostajati 1,5 miliona ljudi.

Sve što ti treba da nađeš posao u Poljskoj

Osim volje i određenih kvalifikacija, za pronalaženje posla u Poljskoj svakako ti treba dobra organizacija i znanje poljskog jezika.

E tu mi uskačemo u pomoć.

posao u poljskoj

Saradnja sa HR agencijom

Škola Click and Speak ima razvijenu saradnju sa HR agencijom Inoposao, specijalizovanom za zapošljavanje naših ljudi u Poljskoj. Ona će ti pomoći da dobiješ informacije o traženim pozicijama, nađeš smeštaj, sakupiš i prevedeš potrebna dokumenta. Skoro pa „ključ u ruke“. Zato, iskoristi priliku i prijavi se za posao u Poljskoj.

Kurs poljskog za posao

Sve ovo dobija pravi smisao tek kada znaš i poljski jezik.

Ipak, ne znači da ćeš morati da ga znaš perfektno, niti da ćeš za to morati da potrošiš brdo para i vremena. A to što pričaš srpski biće ti od velike pomoći, jer oba jezika pripadaju grupi slovenskih. Samim tim, učenje poljskog neće ti pasti tako teško.

U zavisnosti od stepena stručne spreme i tvojih kvalifikacija, određeni nivo znanja poljskog je neophodan. Pa tako, za poslove sa srednjom stručnom spremom očekivani nivo znanja je A2, dok je za visoku stručnu spremu to B1/B2.

Svaki nivo uspešno možeš savladati u našoj školi, i to za svega 3 meseca, uz pomoć profesionalaca za učenje poljskog i motivišućeg pristupa učenju. Jer, ovo jeste škola, ali ti nisi klasičan đak. Zato, nećeš samo sedeti, ćutati i zapisivati „umotvorine“ profesora, već ćeš se aktivno uključiti u sopstveno učenje. I to tako da brzo vidiš rezultate i progovoriš jezik.

Bilo da već imaš konkretan plan za odlazak ili hoćeš spremno da zgrabiš buduće poslovne prilike, uz ovaj kurs poljskog za posao, jezik ti nikako neće predstavljati problem.

Osnovne informacije o kursu poljskog za posao u Beogradu:

 • Trajanje kursa – 3 meseca / nivo
 • Tempo rada – 2x nedeljno po 90 min
 • Termini nastave – poslepodnevni i večernji (radnim danima i vikendom)
 • Nastavu izvode diplomirani filolozi poljskog
 • Obezbeđen sertifikat nakon završnog testiranja
 • Start nastave – maj 2020.

Iskoristi 50% popusta – prijavi se

septembarski upisni rok je u toku. Ako se prijaviš do 08.07.2020. mi ti dajemo 50% popusta na punu cenu kursa – 6.900 dinara/mesečno umesto 14.000 dinara/mesečno. Iznos je moguće podeliti na više mesečnih rata u dogovoru sa koordinatorom nastave.

Cenovnik

Puna cena kursa Popust Promo cena  Rok za prijavu Sertifikat
14.000 dinara/mesečno 50% 6.900 dinara/mesečno 08.07.2020.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 2.000 dinara. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Možeš se prijaviti pozivom na 061 66 48 964 ili putem mejla info@ucenjejezika.com. Uradi to do 08.07.2020. i tvojih 50% popusta te čeka.

Karakteristike

 • Trajanje 3 meseca
 • Nivo A1 - C2
 • Jezik Kurs poljskog za posao
 • Testiranje Da
Nije unet sadržaj.